"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Boydak’tan ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ yalanlaması

22 Aralık 2015, Salı 12:06
Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddialarını yalanladı.

Boydak, kimi medya organlarında yer alan iddialar ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: 

“Bugün basında ve sosyal medyada Cumhurbaşkanı’na hakaret soruşturması başlığı altında yayınlanan habere ilişkin bu açıklamayı yapma gereğini duymuş bulunmaktayım.

Haber içeriğinde şikâyette bulunduğu belirtilen şahıs, grup şirketlerimizin birinde geçmişte görev almış bir yönetici olup, emekliliği sonrası tüm hak ve alacaklarını alarak yaklaşık iki yıl önce kendi isteği ile işyerinden ayrılmıştır.

Söz konusu haber içeriğinde belirtilen iddialar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Konu özü itibariyle, eski bir çalışanın işyerinden ayrılmasının ardından, kurumumuzun etik ilkelerine uymayan bir takım beklentilerinin karşılanmamış olması sebebiyle ve muhtelif haksız çıkarlar sağlamak amacıyla, iftiralar içeren çelişkilerle dolu bir şikâyet dilekçesinden ibarettir. 

Bir takım mesnetsiz iddialar ve iftiraların, diğer bazı adli süreçler ile kasıtlı olarak ilişkilendirilerek medya organlarında kişilik haklarımı rencide edecek şekilde haber olarak yer alması tarafımca kabul edilemez bir durumdur.

Bu tarz bir şikâyetle itham edilmem toplumun değerlerine, devlet büyüklerimize ve bilhassa devletin en yüce makamına duyduğum saygı gereği beni derinden üzmüştür. 

Türkiye’ye değer katmak amacı taşıyan kurumumun üst yöneticisi olarak ismimin mesnetsiz bir habere ve özellikle bu tarz bir şikâyete konu edilmesinden duyduğum rahatsızlığı bu vesile ile bir kez daha belirtir, iftira niteliğindeki bu iddialara karşı her türlü hukuki hakkımın saklı olduğunu kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım. “

Okunma Sayısı: 1277
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı