"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu yılı da kaybetmeyelim

01 Ocak 2017, Pazar
2017, hak ve özgürlük ihlallerinin ve terör olaylarının sona erdiği, ülkenin ve bölgenin barışa kavuştuğu bir yıl olsun.

Tablo Ağırlaştı

Geride bıraktığımız 2016’ya, önceki dönemlerde AB sürecinin gereği olarak yapılan kısmî demokratikleşme reformlarından geriye dönüşlerin yaşandığı, hak ve özgürlük ihlallerinin yoğunlaştığı bir ortamda girmiştik. 15 Temmuz kalkışmasından sonraki OHAL sürecinde bu tablo daha da ağırlaştı.

Kutuplaşma Bitsin

2017’de bu tablodan bir an önce çıkılıp demokratik hukuk devletinin önünü açacak, hak ve özgürlük ihlallerine son verecek, tartışmalı OHAL-KHK uygulamarıyla sebebiyet verilen mağduriyetleri telafi edecek, kutuplaşma yerine barış ve kardeşliği hakim kılacak adımların atılması temennî ediliyor.

Etiketler: 2017, yeni yıl, türkiye
Okunma Sayısı: 1913
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı