"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Buram buram ihale kokuları geliyor

13 Haziran 2021, Pazar 17:00
Çevre Mühendisleri Odası Genel Başkanı Ahmet Dursun Kahraman, müsilaj eylem planına ilişkin olarak, “Müsilaj eylem planlarına baktığınızda buram buram ihale kokuları geliyor. Birisi ‘Müsilajı tarımda kullanacağız, para bile kazanabiliriz’ diyor, öbürü ‘Kanal İstanbul’u açarsak sorun çözülür’ diyor. Bu zihniyet sonucu oluşturulan ‘eylem planı’ ile yeni yıkımlar ortaya çıkacaktır” değerlendirmesini yaptı.

Evrensel gazetesinin haberine göre, Kahraman, bugüne dek bilim insanlarının Marmara Denizi’ne dair  yaptığı uyarıların dikkate alınmadığını belirterek “Marmara Denizi’nin ‘koruma bölgesi’ ilân edilmesi şimdiye kadar korunmadığının itirafıdır. Ya bilmediklerinden ya da bilerek algı oluşturmak adına sorunu müsilajmış gibi gösteriyorlar. Müsilaj bir sonuç. Bu sonuç bugün müsilaj, yarın salgın hastalık, öbür gün balık ölümleri olarak çıkar” dedi.

Okunma Sayısı: 747
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı