"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çakıcı’ya 3 gün hücre cezası verildi

07 Ekim 2018, Pazar 14:00
Mafya lideri Alaattin Çakıcı, tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevi’nde, cezaevi müdürünü eliyle yaptığı tetik işaretiyle tehdit ettiği gerekçesiyle 3 gün hücre cezasına çarptırıldı.

Edinilen bilgiye göre Alaattin Çakıcı’nın, 15 Ağustos’ta görüştüğü avukatı Zeynep Çiftçi’ye, “Hasan’a söyle, bu cezaevi müdürüyle gelip konuşsun. Bir de Trabzonluymuş, Samsun’da  ikamet ediyormuş” dedikten sonra sağ elini sol elinin altına koyarak  parmaklarıyla tetik işaretine benzer bir hareket yaptığı kamera kayıtlarıyla tesbit edildi. Bunun üzerine Sincan Cezaevi yönetimi, hükümlü Çakıcı hakkında  disiplin soruşturması başlattı. Olaya ilişkin yazılı ifade veren Çakıcı, cezaevi müdürüne yönelik suçlamayı kabul etmediğini belirtti. Çakıcı, ‘Hasan isimli tanıdığından müdür bey ile konuşmasını ve kapı  açma raporu’ olduğunu söylemesini istediğini savundu. Cezaevi Disiplin Kurulu’nun 5 Eylül tarihli kararında ‘kurum  görevlilerine hakaret ve tehditte bulunmak’ suçunu işlediği belirlenen Çakıcı’ya 3 gün hücre cezası verildi.

AA

Etiketler: alaattin çakıcı
Okunma Sayısı: 1241
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı