"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

CANLI YAYIN: 10. Risale-i Nur Gençlik Kongresi coşkuyla başladı

07 Nisan 2019, Pazar 14:37
Yeni Asya Gazetesi ve Risale-i Nur Enstitüsü tarafından her yıl düzenlenmekte olan Risale-i Nur Gençlik Kongresi’nin 10.’su 6 Nisan Cumartesi günü masa çalışmaları ile başladı.

CANLI YAYIN:

10. Risale-i Nur Gençlik Kongresi: MİLLİYETÇİLİK

***

10. Risale-i Nur Gençlik Kongresi masa çalışmaları dün Ankara’da yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençler Risale-i Nur’a göre milliyetçilik kavramını 5 ayrı masa etrafında müzakere etti.

Türkiye'nin her bölgesinden gelen misafirler salonu doldurmaya başladı.

Ankara´dan canlı yayındayız! www.EuroNur.tv üzerinden 10. Risale-i Nur Gençlik Kongresini izleyebilirsiniz...

10. Risale-i Nur Gençlik Kongresi masa çalışmaları dün Ankara’da yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen gençler Risale-i Nur’a göre “milliyetçilik” kavramını 5 ayrı masa etrafında müzakere etti. Yeni Asya Gazetesi ve Risale-i Nur Enstitüsü tarafından her yıl düzenlenen Gençlik Kongresi bugün Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Kongre öncesi milliyetçilik konusunu ele alan gençler, çalışmaları sonucunda bildiriler hazırlandı.

Türkiye’nin değişik illerinden 200’e yakın gencin katıldığı masa çalışmaları istifadeli bir çalışmaya netice verdi.

Bildiriler bugün Yenimahalle’de bulunan Nazım Hikmet Kongre Merkezi’nde saat 13.30’da yapılacak 10. Risale-i Nur Gençlik Kongresi’nde kamuoyu ile paylaşılacak.

Programdan ilk görüntüler...

Gençlerin gündemi: Milliyetçilik

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2287
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı