"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cerattepe'de son durum

21 Şubat 2016, Pazar 13:27
Artvin'in Kafkasör Yaylası Cerattepe bölgesinde kurulması planlanan maden işletmesine karşı tepkiler devam ediyor.

Cerattepe'ye gitmek için hastane önünde toplanan gruba polis müdahale etti.

Güvenlik nedeni ile vatandaşların bölgeye geçişine izin vermeyeceğini belirten güvenlik güçleri ile Yeşil Artvin Derneği Başkanı Nur Neşe Karahan görüşüyor.

Artvin merkezde otopark önünde eylem için toplanan doğaseverler, Cerattepe mevkiine çıkmak için yürüyüşe başladı. Halkevi Caddesi'nden yürüyen vatandaşlar hastane önüne geldiğinde emniyet tarafından ormanlık alanda güvenlik sağlanamayacağı gerekçesi ile durduruldu.

Yeşil Artvin Derneği Başkanı Nur Neşe Karahan, polisle izin konusunda görüşmelerini sürdürüyor. En azından kadınların geçişine izin verilmesini isteyen Karahan'ın talebine henüz olumlu yanıt verilmedi.

Grup, sloganlarla eylemlerini sürdürüyor.

Okunma Sayısı: 1608
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı