"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da oyunu kullandı

31 Mart 2019, Pazar 15:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oyunu İstanbul'da kullandı. Malatya'da 2 kişinin yaşamını yitirdiği olaya değinen Erdoğan, "Malatya'daki olay bizleri üzdü. Bu tür zamanlarda dudaklarımızın arasından çıkacak sözler çok önem taşıyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oylarını kullanmak için Üsküdar Kısıklı'daki konuttan saat 13.50'de Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy kullandığı "3300" numaralı sandıkta 332 seçmen vatandaşlık görevini yerine getirecek.Seçmen listesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan 18. Emine Erdoğan da 17. sırada yer alıyor.

"MALATYA'DAKİ OLAYLAR BİZİ ÜZDÜ"

Oy kullanma işleminin ardından gazetecilere açıklama yapan Erdoğan, "Malatya'daki olay bizleri üzdü. Böyle bir durumun olmaması gerekirdi. Ne yazık ki burada 2 vatandaşımızın ölümü beni Cumhurbaşkanı olarak üzmüştür. Bu konuda Adalet ve İçişleri Bakanlıklarımız bütün araştırmalarını ve soruşturmaları yapıyorlar. Bu durumun partiler arası bir sorgulamaya yargılamaya götürülmesini doğru bulmuyorum. Bu tür zamanlarda dudaklarımızın arasından çıkacak sözler çok önem taşıyor. Bunun dışında şu ana kadar iyi gidiyor. Seçimlerden başarılı bir şekilde çıkıp, yerel seçimlerin merkezi sisteme de 1 Nisan'dan itibaren çok büyük bir güç katacaktır. Temennim o dur ki çok büyük bir katılımla sandıkları kapatalım"

Erdoğan seçimleri belli bir saate kadar İstanbul'da takip edeceğini daha sonra Ankara'ya geçeceğini söyledi. 

Okunma Sayısı: 1395
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı