"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Davutoğlu’ndan Osman Kavala açıklaması

20 Şubat 2020, Perşembe 18:16
Davutoğlu yeniden tutuklanan Kavala hakkında konuştu.

Ahmet Davutoğlu, iş insanı Osman Kavala’nın serbest bırakıldıktan sonra yeniden tutuklanmasına ilişkin yaptığı açıkalamada, “Bir adam suçluysa bırakmamalısınız ama suçsuzsa bir dakika bile hapiste kalması zulümdür” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gezi davasında tahliye edilen ancak daha önce kanun gereği tahliye olduğu dosyadan yeniden tutuklama kararı verilen Osman Kavala'ya ilişkin konuştu.

Davutoğlu, “Hukuki süreçte bir karar alınmış, aynı gece daha önce yapılmayan başka hukuki bir işlem yapılmış. Aynı kişi gözaltına alınıyor eğer o suç var ise daha yapmalıydınız bunu. Bir adam suçluysa bırakmamalısınız, kim ne dersin bırakmayacaksınız. Ama suçsuzsa bir dakika bile hapiste kalması zulümdür” dedi.

Okunma Sayısı: 2594
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı