"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokrasi için önemli katkılar sundu

22 Şubat 2021, Pazartesi 11:38
Ali Yalçın (Memur-Sen Genel Başkanı)

1970’ten bu yana yayın hayatına devam eden Yeni Asya; gazetecilik ilkelerinden vazgeçmeyerek demokrasi için Türkiye’ye önemli katkılar sunmuştur. Bu yönüyle, Türkiye’nin sivilleşmesi, demokratikleşmesi noktasında inisiyatif almış, kamu görevlilerinin hakları konusunda öncü olmuş büyük Memur-Sen’in sendikal mücadelesinin en güçlü şekilde yansıtan gazetelerimizden biri olan Yeni Asya’ya yeni yayın döneminde başarılar diler mücadeleleri ve katkıları için tüm kurucularına, emek verenlerine çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederim.

Okunma Sayısı: 990
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı

    En Çok Okunanlar