"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Demokratlar “Türkiye Demokrasiye Geçiyor” sloganıyla toplandı

01 Aralık 2019, Pazar 12:07
Demokrat Parti Genişletilmiş Temsilciler Meclisi Toplantısı bugün saat 11.00’da Ankara Barolar Birliği Kongre Merkezi’nde yoğun bir katılımla başladı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal başkanlığında gerçekleştirilen ve “Türkiye Demokrasiye Geçiyor” sloganı ile tanıtılan toplantıda Uysal, bir deklarasyon açıkladı.

CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Türkiye’nin millî birliğinin, beraberliğinin, ortak yaşama hayalinin merkezinin demokrasi ve adalet olduğunu söyleyen Uysal, deklerasyon ile ilgili “Türkiye’nin iki kutupluluğa sıkıştığı siyasî alanda iktidarın milletle kavga ettiği, ana muhalefetin kendi içine döndüğü bir kriz yaşıyor Türkiye.'' değerlendirmelerinde bulunmuştu.

Gerçek gündem konuşulamıyor

Uysal ayrıca ''Kutuplara kaymış siyaset sahnesinde milletin gerçek gündemi ve sorunları konuşulamaz hale gelmiştir. Bizler de bu noktada Türkiye’nin bütün renklerinin zenginliğimiz olduğunun farkında olarak milletimizi yeniden ortak değerleriyle bir araya getirecek bir çıkış arıyoruz” dedi. 

Demokrat Parti olarak Türkiye’nin millî birliğinin, beraberliğinin, ortak yaşama hayalinin merkezinin demokrasi ve adalet olduğu kanaatinde olduklarını söyleyen Gültekin Uysal, “Pazar günü demokrasi perspektifimizi, gelecekteki Türkiye hayalimizi kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

***

Benzer içerikleri okumak için tıklayınız:

Birliğin merkezi demokrasi ve adalet

Demokrat Parti’den Türkiye Demokrasiye Geçiyor etkinliği

Demokrasinin enerjisi tükendi

 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 4598
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı