"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Duâ ve sekinelerinizi bekliyorum

02 Ağustos 2017, Çarşamba
155 gündür özgürlüğünden mahrum bırakılan gazetemiz çalışanı Nur Ener Kılınç, Bakırköy Kapalı Kadın Ceza ve İnfaz Kurumu’ndaki kapalı görüşe, geçen hafta açık görüşte olduğu gibi Nur’un annesi babası ve eşi katıldı.

Tutukluluğunun 154. gününde ailesiyle ve eşiyle görüşen Nur, duâ ettiğini ve duâ beklediğini söyledi. Nur’u her zamankinden çok daha sağlam ve güçlü gördüğünü söyleyen Nur’un eşi Recep Kılınç, “Bizi teselli etmeye çalıştı, içinde bulunduğu zor şartlarda eşim çelik gibi bir metanet gösteriyor onunla gurur duyuyorum” dedi. Nur; “Sel olduğu gün yağmurda ıslandım, rüzgârlı havanın getirdiği yeşil yaprakları topladım ve uzun bir zamandan sonra tekrar yaprağı görmek ve dokunmak beni çok mutlu etti” dedi.

Bütün gücümle gayret ediyorum

Nur, “Yorulduğumda ve ailemi özlediğimde başımı Kur’ân ve secdeye yaslıyor, Allah’a tevekkül ediyorum. Dik durmak için bütün gücümle gayret ediyorum. Duâ ve sekinelerinizi bekliyorum” dedi. Günlük düzenli spor yaptığını belirten Nur, günün büyük bir kısmını kuran ve kitap okuyarak, duâ ederek geçiriyor. Eşi Recep Kılınç, Nur’un Kur’ân ezberinde ilerlediğini ve Yeni Asya gazetesi çalışanlarına, okurlarına selâmı olduğunu söyledi. 

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 4348
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Özdemiroğlu

    2.8.2017 08:59:21

    Dualarımız sizinle ve haksızlığa uğrayan tüm mazlumlara bacım.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı