"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

DYP eski milletvekili Tevfik Türesin vefat etti

31 Temmuz 2018, Salı 22:28
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yaşayan Doğru Yol Partisi (DYP) Bolu eski milletvekili Tevfik Türesin (82), vefat etti.

Geçirdiği beyin rahatsızlığı nedeniyle Ankara'da bulunan özel bir hastanede tedavisi devam eden DYP Bolu eski milletvekili Tevfik Türesin, vefat etti. Türesin'in cenazesinin yarın, Mudurnu Yıldırım Beyazıd Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından ilçede bulunan Hacettepe Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 1936 yılında dünyaya gelen Türesin, İstanbul Halkalı Ziraat Okulu'ndan mezun olarak tavukçuluk alanında çalışmaya başladı. Bir dönem, Türkiye'nin en büyük beyaz et firmalarından birisi durumuna gelen Mudurnu Tavukçuluk A.Ş'nin kurucusu ve yönetim kurulu başkanlığı görevini de yürüten ve DYP'den 19'uncu Dönem Bolu milletvekilliği yapan Türesin, evli ve 2 çocuk babasıydı.

 

DHA

Okunma Sayısı: 2170
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı