"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Emeklilerin öfkesi

01 Nisan 2024, Pazartesi
Emeklinin öfkesi sel olup AKP iktidarını sarstı. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere çok sayıda belediye başkanlığını kaybeten iktidarın, emeklilerin öfkesine mağlup olduğu yorumları yapıldı.

Dar gelirli vatandaşlar her gün yapılan zamlara tepki olarak AKP'ye olan desteğini geri çekti.

***

Seçimde sosyal yardım vaadleri yarıştı

Seçim kampanyalarında belediye başkan adaylarının yoksullukla mücadele amaçlı sosyal yardım vaadleri öne çıktı.

Yarışı önde götüren adaylar enflasyonla ve pahalılıkla mücadele eden dar gelirli, emekli ya da öğrenci gibi kesimlere sözler verdi.

Okunma Sayısı: 1272
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    2.4.2024 11:38:36

    Olmayan vicdan nasıl azap çeksin ki? Hani "Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir!" kutsal ibare ne oldu, niye unutuldu? Zengin ihale şirketlerine yapılan çeşit çeşit kıyaklar, defalarca Vergi muafiyetleri ve afları ve Döviz ve geçiş GARANTILI kıyaklar niyeyse fakir ve yoksun Vatandaşlardan, Emeklilerden ve Asgarî ücretlilerden kıskanılıyor ve mahrum bırakıldığı gibi çeşitli dolaylı Vergilerle, mesela çifte MTVergisiyle cezalandırılıyor! Yazık, hemde çoook yazık! 😥😪😤😡🙌🌹🤲🌹❤🇹🇷🕊🕊🕊🇵🇸

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı