"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Engelli memur yerleştirme tercih işlemlerinde bugün son gün.

24 Nisan 2015, Cuma 11:52
Engelli Memur Yerleştirme tercih işlemlerinde son gün 24 Nisan Cuma

Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmeliğe göre k hükümleri uyarınca yapılan 2014 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına ÖSYM tarafından yerleştirme yapılması amacıyla 16 Nisan 2015 tarihinde başlayan 2015 EKPSS/KURA ile Engelli Memur Yerleştirme tercih işlemlerinde son gün 24 Nisan.

2015 EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme için tercih yapmak isteyen adayların bugün saat 23.59’a kadar tercihlerini https://ais.osym.gov.tr internet adresinden elektronik ortamda ÖSYM’ye ulaştırmaları gerektiği bildirildi.

ÖSYM başkanlığından yapılan duyuruya göre; adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresindeki açıklamalar doğrultusunda tercih işlemlerini tamamlayacaklar.

Okunma Sayısı: 1163
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı