"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan helikopter kazasına ilişkin açıklama

26 Kasım 2018, Pazartesi 13:15
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Samandıra'da elim bir helikopter kazasında kaybettiğimiz askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize Rabb'imden şifalar diliyorum." dedi.

Sancaktepe'de askeri helikopter düştü: 4 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilay tarafından Sağlık Bakanlığının desteğiyle WOW Istanbul Hotel & Convention Centre düzenlenen "2. Uluslararası Uyuşturucu Politikaları ve Halk Sağlığı Sempozyumu"nun açılışındaki konuşmasında, İstanbul'daki helikopter kazasına değindi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti:

"Bu sabah İstanbul Samandıra'da elim bir helikopter kazasında kaybettiğimiz askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerimize Rabb'imden şifalar diliyorum ve şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, milletimize baş sağlığı dileklerimi ifade ediyorum. Rabb'im milletimizi ve özellikle askerimizi her türlü kazadan, afetten, beladan korusun niyazında bulunuyorum ve bu vesileyle gecikmemden dolayı da hakkınızı helal ediniz."

AA

Okunma Sayısı: 1455
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı