"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan Mısır’a gidecek

04 Şubat 2024, Pazar 20:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce kendisiyle ilgili “Halkının yüzde 52 oyunu almış olan bir Mursi’yi ve arkadaşlarını cezaevine mahkum eden bir anti demokratla karşı karşıya gelmem, onunla aynı masada oturmam” dediği Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Sisi ile görüşmek üzere 14 Şubat’ta Mısır’a gidiyor.

Erdoğan en son Başbakanlığı döneminde, 17-18 Kasım 2012 tarihinde dönemin Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ile görüşmek üzere Kahire’yi ziyaret etmişti. Mursi’nin “Ak Parti 4.Olağan Kongresi”ne katılmak üzere 30 Eylül 2012 tarihinde Ankara’ya yaptığı ziyaret, Mısır’dan Türkiye’ye Cumhurbaşkanı düzeyindeki son ziyaret olmuştu. Mursi, Kongre’den sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Çankaya Köşkü’nde bir araya gelmişti.

Ankara - anka

Okunma Sayısı: 1198
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    6.2.2024 09:57:03

    Büyük lokma ye,büyük konuşma,evet ecdat böyle veciz sözlerle bizleri ikaz ediyor,nasihatte bulunuyorlar. Önceki seçimlerde muhalefete verilecek oylar SİS'ye verilmiş olur diyerek çamur ve iftiralar atanalrın şu halden utanarak milletten özür ve iftira attıklarından helallik dilemesi gerekir.Nerdeeee o anlayış o hala kara çalma ve siyonist katilere çaktırmadan destekte.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı