"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ergenekon davasında flaş gelişme

12 Kasım 2015, Perşembe 14:14
Yargıtay 16. Ceza Dairesi, aralarında emekli orgeneraller Başbuğ, Tolon, Eruygur ile Veli Küçük, İbrahim Şahin ve Dursun Çiçek'in de bulunduğu 85 sanığın yurt dışına çıkış yasağını kaldırdı.

Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ, emekli orgeneraller Şener Eruygur, Hurşit Tolon, Hasan Iğsız, emekli tuğgeneraller Veli Küçük, Levent Ersöz ile Yalçın Küçük, Doğu Perinçek, Mustafa Balbay ve Mehmet Haberal'ın da aralarında bulunduğu 274 sanıklı Ergenekon davasının temyiz incelemesi Yargıtay 16. Ceza Dairesinde sürüyor.

Heyet kararını, 21 Nisan 2016'da açıklayacak. 

Yargıtay 16. Ceza Dairesi heyeti, dosyayla ilgili incelemesini sürdürürken, sanıkların yurt dışına çıkış yasaklarının kaldırılması taleplerini ele aldı. 

Heyet, aralarında emekli orgeneraller Başbuğ, Tolon, Eruygur ile Veli Küçük, İbrahim Şahin ve Dursun Çiçek'in de bulunduğu 85 sanığın yurt dışına çıkış yasağını kaldırdı.

AA

Okunma Sayısı: 2052
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı