"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ergenekon davasının temyiz incelemesinde ilk duruşma başladı

06 Ekim 2015, Salı 10:21
Yargıtay 16. Ceza Dairesince, 274 sanıklı Ergenekon davasının temyiz incelemesinin ilk duruşması başladı.

Duruşmaya, İlker Başbuğ, Hikmet Çiçek, Yalçın Küçük, Dursun Çiçek, Sinan Aygün, Doğu Perinçek, Mustafa Balbay, Levent Ersöz, Nusret Senem'in aralarında bulunduğu bazı sanıklar, sanık yakınları, avukatlar katıldı.

Kalabalık nedeniyle Yargıtay Konferans Salonu'nda yapılan duruşmada önce sanıklar, avukatlar ve ardından sanık yakınları salona alındı.

Fotoğraf ve ses kaydı alınmaması yönünde uyarılar yapılırken, Başkan Eyüp Yeşil, sanık ve müdafi yoklaması yapılmasının ardından duruşmanın icrasıyla ilgili bilgi vereceğini ve daha sonra savunmaya geçileceğini söyledi.

Yeşil, savunmanın kayıt altına alınacağını belirterek, yoklamaya geçti.

AA

Okunma Sayısı: 1099
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı