"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ertuğrul Günay'dan çarpıcı 'Şah Fırat' yorumu

25 Şubat 2015, Çarşamba 14:17
Bağımsız Milletvekili Ertuğrul Günay Süleyman Şah operasyonunu değerlendirdi.

Hukukçu kimliği olan Günay, vatan toprağının terk edilmesinin cezasının  müebbet hapis olduğunu söyledi.

Programın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Okunma Sayısı: 2211
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    26.2.2015 06:40:50

    Yahu el insaf GÜNAY.Bu vatan toprağı beşeri kanunumuza göre suç oluyorda.2005 den beri HIRSIZLARA masum milyonların hakkını GASBETTİREN ve onların HAMİSİS AKP de sende vardın.KÖMÜR diye TAŞ alırlarken milleti soyan soydurtan HARAMİLERE içinde sende vardın.HARAMSARAY yapılırken sende vardın.HARAMSARAY ın elektrik israfı milonun üzerinde,aylık gideri 21 milyonun üzerinde daha ne diyelim bizim ahmaklarınız MARİFET diye KULŞ HAKLARINA GİREN HARAMİLERE nemalanmadıkları halde suçludurlar.Ahişrette bu suça iştirakin bedelini ödemeden kurtulmaları mümkünmü.Ücretisiz avukatlıklarına soyunananlara duyurulur.

  • çavdari

    25.2.2015 16:07:29

    Elebette, Bakanken işler iyiydi. Şimdi sıkıntı var. Vatan toprağını terk.... Peki Lozan'da Limni adasını unuttuğundan dolayı terk eden Lozan Heyeti ve Milli Şefiniz İnönü ne oldu? Parasını ödediğimiz gemileri yine aynı anlaşmayla İngilizlere bırakan İnönü? ah onlar işine gelince vatan haini ilan etmeye bayılırlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı