"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Evren'in cenazesine AKP'den katılım olacak mı?

11 Mayıs 2015, Pazartesi 11:17
NTV canlı yayınında konuşan AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kenan Evren'in cenazesine AKP'den kimsenin katılmayacağını açıkladı. Açık kapı da bırakan Ünal, ''Tabii Sayın Başbakan'ın talimatıyla son anda bir katılım olur mu bunu bilmiyorum'' ifadesini kullandı.

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in cezane törenine AKP'den katılım olacak mı? Bu soruya yanıt AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal'dan geldi.

NTV yayınında Özgür Akbaş'a konuşan Mahir Ünal, özetle şunları söyledi:

''Kenan Evren ve 12 Eylül darbesi hem siyasilerin hem toplumun hafızasında derin izler bıraktı. Ölünün arkasından kötü söz söylenmez ama acılar unutulmaz. Bizim partiden herhangi birisinin Kenan Evren'in cenaze törenine katılmayacağı yönünde bilgi geldi bana. Tabii Sayın Başbakan'ın talimatıyla son anda bir katılım olur mu bunu bilmiyorum. Ama şu ana kadar bizim herhangi bir taziye yayınlamamız ya da bu törenlere katılacağımız yönünde herhangi bir açıklama gelmedi.''

NTV

Okunma Sayısı: 1609
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı