"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“EYT’liler varlıklarını oylarıyla ispat ettiler"

26 Haziran 2019, Çarşamba 17:32
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM’de söz alarak çalışan kesimin mağduriyetini ve çözüm önerilerini gündeme taşıdı.

EYT'lilerin durumuna  değinen CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, EYT'lilerin İstanbul seçimlerinde kendi varlıklarını oylarıyla ispat ettiklerini dile getirdi.  EYT’lilere "Türedi." demenin sorunu çözmeyeceğini ifade eden Gürer, “EYT sorunu bu ülkenin gerçeğidir ve bir an önce Meclis eliyle bu sorun çözümlenmelidir” dedi. Ülkemizde açlık sınırının asgari ücreti geçmiş durumda olduğunu hatırlatan CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “İşsizler kendini yakıyor, mağduriyetler artmış. Bunun yanında, polise, hemşireye, öğretmene, din görevlilerine 3600 ek gösterge konusunda verilen sözler var. Bunların gerçekleşmesi gerekiyor. Ayrıca biz, 3600 ek göstergenin devlet memurlarının tümüne verilmesi yönünde kanun teklifi de verdik çünkü geçim sıkıntısı had safhada” dedi.

Etiketler: gürer, eyt, seçim
Okunma Sayısı: 4038
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı