"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Filistin'de 'soykırım pulu' basıldığı yalanlandı

24 Nisan 2015, Cuma 20:20
Filistin'in Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Mohammed Nabeel Alsarraj, 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddiaları hakkında Filistin'de pul bastırıldığı yönündeki tartışmalara değinerek, "Filistin devleti için böyle bir pul söz konusu değildir" dedi.

Alsarraj, sosyal medyada konuyla ilgili tartışmaları hatırlatarak, Filistin devleti için böyle bir pulun söz konusu olmadığını vurguladı ve "Filistin ve Türkiye arasındaki kardeşliğe zarar verecek her türlü girişim başarısız olacaktır" diye konuştu. 

Türkiye’nin Filistin halkına hem maddi hem de manevi yardımlarını takdir ettiklerini dile getiren Alsarraj, "Sosyal medyaya giren herhangi bir kişi, istediği şeyi yapabiliyor. Durumu kontrol altına alabilmek mümkün değil. Bu meselenin arkasında olanlar da Türkiye ve Filistin’in düşmanlarıdır. İlişkilere zarar vermek için bir girişimdi ve başarısız oldu" ifadesini kullandı.

AA

Etiketler: filistin, pul, ermenistan
Okunma Sayısı: 5523
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mecnun

    27.4.2015 02:34:56

    Adam öyle demiştir. Bizde alan da, çalan da, kaçan da yalanlamayı iyi bilir. Doğrusunu tarafsız kaynakların araştırması lazım... Ben diplomatların ifadelerini ciddiye almam.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı