"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Genç Memur-Sen: Mursi'yi unutursak, Allah da bizi unutur

19 Mayıs 2015, Salı 16:03
Genç Memur-Sen Denizli Şube Başkanı Yasin Karaman, Mısır devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’yi unuturlarsa Allah'ın da kendilerini unutacağını söyledi.

Memur-Sen, Denizli Çatalçeşme Oda Tiyatrosu önünde kermes düzenledi. Kermes için izin alınmadığı gerekçesiyle belediye zabıta ekipleriyle Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Osman Tavşan bir süre tartıştı. 

'MURSİ’Yİ UNUTURSAK, ALLAH (CC) DA BİZİ UNUTUR'

Mısır’da, uygar dünyanın gözü önünde uygulanan, insanlık adına utanç verici zulmü telin ettiklerini söyleyen Karaman, “Mursi’nin idamı, insanlığın idamıdır. Bu yüzden susmayacağız. Eğer biz susarsak, Yusuf'ları karanlıktan aydınlığa kim çıkaracak? Hiç değişmiyorsun Mısır, zindanların hala Yusuflarla dolu. O yüzden biz diyoruz ki Mursi’yi unutursak, Allah (CC) da bizi unutur. Şahit ol Ya Rab. Şahit ol Denizli. Şahit ol Türkiye.” diye konuştu.

Etiketler: memur-sen, mursi, idam, tepkiler
Okunma Sayısı: 1717
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı