"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gezici Araştırma Şirketinin ''24 Haziran'' tahminleri

09 Mayıs 2018, Çarşamba 19:33
Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oy oranının yüzde 46 olduğunu, İYİ Parti lideri Akşener’in de yüzde 25-27’lik bir seçmeni elinde tuttuğunu söyledi.

Gezici’ye göre AKP ve MHP, Meclis’te çoğunluğu sağlayamayacak. DW Türkçe’de Nevşin Mengü’nün konuğu olan Gezici Araştırma Şirketi Başkanı Murat Gezici, anketlere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran’daki seçimde oy oranının yüzde 46 olduğunu söyledi.

Gezici, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oyunun da yüzde 25-27 bandından olduğunu aktardı. Gezici’nin aktardığı anketlere göre CHP’nin cumhurbaşkanı adayı da Muharrem İnce de yüzde 18-19 aralığında. Gezici, 24 Haziran seçimlerinden sonra oluşacak olan yeni Meclis’te AK Parti ve MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı’nın çoğunluğu sağlayamayabileceğini de söyledi. HDP’nin baraj sorunu olmadığını aktaran Gezici oy oranı için “Yüzde 11 civarında” dedi.

Etiketler: gezici, anket, seçim
Okunma Sayısı: 8859
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı