"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gözaltına alınan polisler hastaneye getirildi

26 Şubat 2015, Perşembe 08:52
Ankara merkezli olarak dün 20 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınan polisler otobüslerle getirildikleri hastanede sağlık kontrolünden geçirildi.

Gözaltındaki polisler emniyete ait 3 otobüsle sabah saatlerinde Gazi Mahallesi’ndeki Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi’ne getirildi. Polisler burada sırasıyla hastaneye sokularak sağlık kontrolünden geçirildi. İşlemleri biten polisler otobüslerle tekrar Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Sağlık kontrolü işlemleri sırasında çevik kuvvet ekipleri de tedbir amaçlı hazır tutuldu. Soruşturma kapsamında 54 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı. Operasyon kapsamında ise dün 41 kişi gözaltına alınmıştı.

Okunma Sayısı: 1220
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı