"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Haberdar'a erişim engellendi

17 Temmuz 2016, Pazar 23:35
Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki bir grup cuntanın darbe girişimi sonrası Medyascope, Gazeteport, Rotahaber, ABC Gazetesi, Meydan Gazetesi, Karşı Gazete ve son olarak da Haberdar'ın internet sitelerine Türkiye'den erişim engellendi. Medyascope akşam saatlerinde yayına açıldı.

Erişim engelleri Başbakanlık'tan gelen yazı üzerine Telekominikasyon İletişim Başkanlığı (TİB) tarafından "idari tedbir" uygulaması kapsamında yürürlüğe konduğu öğrenildi. "İdari tedbir" kararını ele alan Gölbaşı Sulh Ceza Hâkimliği'nin bugün sitelere erişim engeli konusunda karar vereceği bildirildi.

Siteye giren kullanıcılar şu uyarı ile karşılaşıyor:

“Bu internet sitesi aşağıdaki karara istinaden 5651 sayılı Kanun uyarınca Erişim Sağlayıcıları Birliği tarafından erişime engellenmiştir.

“İSTANBUL 4. SULH CEZA HAKİMLİĞİ’nin 30-03-2015 tarih ve 2015/1617 sayılı kararı” 

Haber siteleri ve yöneticileri, erişim engelini Twitter üzerinden duyurdu.

Haber Merkezi

Etiketler: haberdar, erişim engeli
Okunma Sayısı: 2197
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı