"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Habur'da teröristler teslim oldu

11 Kasım 2014, Salı 18:32
Habur Sınır Kapısı’nda 6’sı kadın ve 4’ü de 18 yaşından küçük olan 8 PKK’lı teslim oldu. Teslim olan PKK’lılar Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Grup Amirliği’ne götürülerek sorguya alındı.

PKK’nın Kuzey Irak’taki kamplarından kaçan PKK’lılar, Habur Sınır Kapısı üzerinden Türkiye’ye teslim oluyor. Bugün de 6’sı kadın ve 4’nün de 18 yaşından küçük olan 8 PKK’lılar Habur Sınır Kapısı’na gelerek güvenlik güçlerine teslim oldu. Mart 2013 yılından itibaren PKK’dan kaçıp güvenlik güçlerine teslim olan PKK’lıların sayısı 437’ye ulaştı.

Habur Sınır Kapısı’na gelerek güvenlik güçlerine teslim olan 8 PKK’lı hakkında Valilik yazılı bir açıklamada bulundu. Açıklamada, "PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte olan 8 kişi terör örgütünden kaçıp Habur Kara Hudut Kapısı Emniyet Amirliği'ne teslim olmuştur. 21.03.2013 - 11.11.2014 tarihleri arasında ilimiz merkez ve ilçelerinde, PKK/KCK terör örgütü içerisinde faaliyet yürütmekte iken örgütten kaçıp güvenlik güçlerine teslim olan şahısların sayısı; polis sorumluluk bölgesinde 22, jandarma sorumluluk bölgesinde 38, Habur Kara Hudut Kapısı Emniyet Amirliği'ne 377 olmak üzere toplamda 437 kişi güvenlik güçlerine teslim olmuştur. Teslim olan şahıslarla ilgili tüm işlemler adli makamlarımızca yürütülmektedir." denildi.

Etiketler: terörist, teslim, habur
Okunma Sayısı: 1331
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı