"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakim ve Savcılara Silah Tedariki ile ilgili yönetmelik yürürlükte

23 Şubat 2018, Cuma 17:25
Hakim ve Savcılara Silah Tedariki ile ilgili yönetmelik Resmi Gazete'de yer aldı. Yönetmeliğe göre; Adalet Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına müracaat ederek, doğrudan MKE'den tabanca satın alabilecek.

Hakim ve Savcılara Silah Tedariki Hakkında Yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, hakim ve savcılar, Adalet Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına müracaat ederek, doğrudan MKE'den tabanca satın alabilecek.

Ayrıca, Adalet Bakanlığı İdari ve Mali İşleri Dairesi Başkanlığı da hakim ve savcı sayısını dikkate alarak, ihtiyaç duyulan tabancaları, MKE'den temin edebilecek.

Hakim ve savcıların satın alabilecekleri tabancaların marka, model ve fiyatı Adalet Bakanlığı ile İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığının resmi internet sitelerinden duyurulacak. Tabanca satın alma talepleri ise Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi (UYAP) üzerinden toplanacak.

Hakim ve savcılar, tabanca alımında sağlanacak muafiyetler kapsamında, bir yerli, bir ithal olmak üzere en fazla iki tabanca satın alabilecek.

AA

Etiketler: hakim, savcı, silah
Okunma Sayısı: 1337
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı