"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hisar Eğitimciler Derneği'nden gazetemize ziyaret

14 Aralık 2014, Pazar 12:25
Hisar Eğitimciler Derneği Başkanı Selim Topal, dernek yönetici ve üyelerinden Ümit Bulut, Mustafa Poyraz, Salih Aktaş ve Mehmet Emre Turhan ile beraber gazetemizin Güneşli'deki merkezine ziyarete geldiler.

Üyeler, ziyaretleri sırasında gazetemiz Genel Yayın Müdürü Kâzım Güleçyüz ve Yazarımız Faruk Çakır'a faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Hisar Eğitimciler Derneği Başkanı Selim Topal gündeme ilişkin konuların da konuşulduğu ziyarette, Hisar Eğitimciler Derneği'nin gönüllülük esasına göre haraket eden eğitimcilerden oluştuğunu, velilere yönelik bilgilendirici seminerler düzenlediklerini  ve son olarak da 1600 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen bir kitap okuma yarışması düzenlediklerini ifade etti. 

Ekrem Özden
[email protected]
EkremOzden86

Okunma Sayısı: 1986
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı