"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İbrahim Özdabak: Mizah insanın fıtratında var

23 Ocak 2015, Cuma 10:50
Gazetemiz karikatüristi İbrahim Özdabak, S Haber'de yayınlanan 'Bağzı Şeyler' programına konuk oldu. Programda gündemdeki konular mizah penceresinden değerlendirildi.

Mizahın insanın fıtratında olduğunu belirten Özdabak, konuşmasında "Bizler kâinatın en güzelinin, Peygamberimiz Hz. Muhammed (asm)'nin ümmetiyiz, o da espri yapardı, o da tebessüm ederdi ve tebessüm ettirirdi. Belki bu yönünü bize çok fazla anlatımıyorlar hocalar. Hatta bu asrın en büyük alimi Bediüzzaman Said Nursî'nin talebelerinin hatıralarından dinlediğimiz, espri yapardı ve esprilere karşılık verirdi. Yani bu fıtratta olan bir şey, dolayısıyla bundan kaçamayız. Mizah ve espri insanın yaradılışına dercedilmiştir ve bir ihtiyaçtır. Sınırlar konusuna gelirsek, İnsanoğlunun yapabileceği sanatın sınırları çok geniştir ve normal helâl daireye de bu sınır kâfidir." ifadelerine yer verdi.

Programın tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2223
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı