"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İHH Başkanı: İsrail, 20 milyon doları vermedi

01 Haziran 2017, Perşembe 23:52
İHH İnsanî Yardım Vakfı’nın, İsrail’in Mavi Marmara gemisine gerçekleştirdiği saldırının 7. yılında düzenlediği ‘Özgür Kudüs Yürüyüşü’ adlı faaliyetin ardından basın açıklaması yapan İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, İsrail’in verdiği sanılan 20 milyon doların verilmediğini söyledi.

İsrail’le masaya oturanın aç kalkacağını söyleyen Yıldırım, “İsrail’in verdiği sanılan 20 milyon dolar da şehit ailelerine ve mağdurlara verilmedi. Bunu da bilin” ifadelerini kullandı. İHH üyeleri, Mavi Marmara olaylarının yıl dönümünde Taksim’de “Özgür Kudüs Yürüyüşü” adı altında bir yürüyüş düzenledi. Saat 19.00’da Tünel Meydanı’ndan toplanan grup, Galatasaray Meydanı’na kadar yürüyerek burada bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Galatasaray Lisesi’nin önünde son bulan yürüyüşte “Katil İsrail Filistin’den defol”, “Filistin halkı yalnız değildir”, “Mescid-i Aksa onurumuzdur” sloganları atıldı. Yürüyüşün ardından duâ edilerek İHH tarafından dağıtılan kumanyalarla iftar yapıldı.

Okunma Sayısı: 3495
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • özdemiroğlu

    2.6.2017 08:36:23

    Sn Başkan bu tazminat meselesi neyin karşılığı olacak? Elbette zalımlar bedel öder, Ancak 20 milyon dolar bu bedeli öder mi? Filistinliler'e zulüm devam etmiyor mu? O mazlumlar 20 milyon dolar için mi, İsrail'in Filistinliler'e yaptığı zulmü sona erdirmek için mi bu yolda şehit oldular?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı