"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İngiltere’den Rusya'ya ve rejime İdlib tepkisi

21 Şubat 2020, Cuma 17:00
İngiltere’nin Orta Doğu’dan Sorumlu Devlet Bakanı James Cleverly, Suriye’nin İdlib şehrinde Türk askerlerinin şehit edilmesini “dehşet verici” olarak niteleyerek, Esad rejimi ve destekçisi Rusya’dan saldırıları durdurmasını istedi.

 

Cleverly, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İdlib’deki insanî kriz korkunç ve kabul edilemez” ifadesini kullandı. Dondurucu kışta rejim saldırıları dolayısıyla 1 Aralık’tan bu yana neredeyse bir milyon insanın yerinden edildiğini vurgulayan Cleverly, “Şiddete son verilmeli. Bugün İdlib’deki acımasız rejim saldırıları sonucunda daha fazla Türk askeri ve Suriyeli sivilin öldürülmesi dehşet verici” açıklaması yaptı. Cleverly, rejim ve destekçisi Rusya’nın bir ateşkesi kabul etmesi ve tırmanan insanî krizi durdurması gerektiğini de kaydetti. Londra - aa

Okunma Sayısı: 452
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı