"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İş dünyasından ‘Kaos Senaryosu’ uyarısı!

09 Eylül 2015, Çarşamba 10:44
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkan Yardımcısı Ferudun Kahraman, teröre karşı Türkiye’deki tüm siyasi partileri ve sivil toplum kuruluşlarını ortak tavır almaya çağırdı.

Kahraman, ‘kaos senaryosu’ uyarısı yaptı. 

BTSO Yönetim Kurulu Toplantısı’nda artan terör olayları ile birlikte Türkiye’nin karşı karşıya bırakılmak istendiği belirsizlik ve kaos senaryolarına dikkat çekildi. BTSO Başkan Yardımcısı Ferudun Kahraman, son dönemde artan terör olaylarının kendilerini derinden üzdüğünü ifade etti. 

Kahraman,

“Milletimizin birliğini, birlikte yaşama irademizi ve ortak geleceğimizi hedef alan bu saldırıları lanetliyoruz. Kaynağı ne olursa olsun terör odaklarının gücü, huzurumuzu ve istikrarımızı bozmaya yetmeyecektir.

Aksine Anadolu’dan Trakya’ya hepimizin ortak vatanı olan Türkiye’de bu zor günlerde birbirimize daha sıkı sarılmalıyız. Bizler millet olarak tarih boyunca hep zor sınavlar verdik. Bu sınavları hep bizi bir arada tutan güçlü bağlarımızla aştık.” dedi. 

‘KAOS SENARYOSU’ UYARISI

Kahraman, şunları ifade etti:

“Türkiye’miz, siyasal belirsizlikle beraber terörle oluşturulmaya çalışılan kaos ortamına itilmeye çalışılıyor.

Bu amaca hizmet edenler bu ülkenin düşmanıdır. Milletimizin bu oyunu iyi okuması ve asla provakasyona gelmemesi gerekiyor. Bursa iş dünyası olarak ülkemizin kalkınması adına yine azimle çalışmaya devam ederken, milletimizin huzuru ve refahı için duyarlılığımızı en üst düzeyde sergilemeyi sürdüreceğiz.”

Kahraman, şöyle devam etti:

“. Büyük emeklerle edindiğimiz kazanımları tehdit eden terör, ancak kararlı bir devlet politikası ile çözülebilir.

Bu nedenle hükümetin ve tüm siyasi partilerin birlikte hareket ederek, terörü ortadan kaldıracak ve güvenliği artıracak politikaları acilen hayata geçirmesi gerekiyor. İktidarı, muhalefeti ve tüm sivil toplum kuruluşlarını bu insanlık dışı saldırılara karşı ortak tavır almaya davet ediyoruz. Haince saldırılarda şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyor, gazilerimize de acil şifalar temenni ediyoruz.” 

Okunma Sayısı: 1681
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı