"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Isparta mevlide hazır

10 Mayıs 2018, Perşembe
13 Mayıs Pazar 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan geleneksel Bedİüzzaman Mevlidi öncesi Isparta sokakları ilânatlarla donatıldı.

13 Mayıs Pazar 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan geleneksel Beidüzzaman Mevlidi öncesi Isparta sokakları ilânatlarla donatıldı. Gerçekleştirilecek program Terminal Camii’nde öğle namazını müteakip başlayacak. Türkiye’nin her bölgesinden binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen programlarda katılımcılar mevlide iştirak ediyor ve Mevlitten önce Barla’yı ziyaret etme imkânı buluyordu. Bu yıl da okurlarımız Mevlit sabahı Barla’ya gelerek kahvaltı servisinden yararlanacak  ve mevlit saatine kadar gezme imkânı bulacaklar. Pazar günü öğleden sonra başlayacak olan Bediüzzaman Mevlidi, Peygamberimizin (asm), evliyaların, Üstad Bediüzzaman Said Nursî ve bütün Nur Talebelerinin ruhlarına okutulacak. 

Telifin ilk merkezi

Isparta’nın Eğirdir ilçesinin nahiyesi olan ve üç bin nüfusa sahip “Barla, ehl-i imanın manevî imdadına gönderilen Risâle-i Nur Külliyatı’nın telif edilmeye başlandığı ilk merkezdir” diye ifade edilen Risale-i Nur’da Barla’nın önemi bu şekilde ifade edilmektedir. Bediüzzaman Said Nursî’nin hayatının bir bölümünün geçtiği yer olan Barla’da bulunan Yeni Asya Sosyal Tesisleri de bu yıl yine aynı şekilde ziyaretçilere hizmet vermeye devam edecek.

CEMİL SAİD DEMİRDÖĞMEZ - ISPARTA

Okunma Sayısı: 2567
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Özdemiroğlu

    10.5.2018 06:52:29

    Aziz Ispartalılar, muhterem Nur kardaşlarını bu Mevlit ile, adına yakışır bir vakar ve sıcaklık ile ağırlayacaklardır, İnşallah!

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı