"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'da belediye otobüsüne molotof kokteyli atıldı

17 Eylül 2015, Perşembe 09:41
İstanbul Beyoğlu'nda, yüzleri maskeli kişilerce bir belediye otobüsüne molotof kokteyli atıldı.

Alınan bilgiye göre, Piyalepaşa Caddesi, İstaç otobüs durağı mevkisinde yüzleri maskeli 3 kişi, Şişli-Yenikapı seferini yapan belediye otobüsünü durdurdu.

Yolcuları indirdikten sonra aracın camlarını kıran ve içine molotofkokteyli atan şahıslar, otobüsün önüne bir paket bırakarak kaçtı.

Otobüs şoförünün ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatılan paketten gazete parçaları çıktı. 

Saldırı sonucu araçta hasar oluştu.

AA

Okunma Sayısı: 1441
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı