"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul Valiliği'nden plakasız araç açıklaması

01 Kasım 2015, Pazar 18:03
İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada 6 ilde plakasız araçların tespit edildiği ve yasal işlem uygulandığı açıklandı.

İstanbul Valiliği, seçimler nedeniyle okul bahçelerinde toplam 6 plakasız araç tespit edilerek bunlar hakkında cezai işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Seçimler nedeniyle İstanbul'da bazı okul bahçelerinde plakasız araç tespitiyle ilgili Valilik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

"Bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında ilimizde okul önlerinde plakasız araçların bulunduğuna dair bilgiler yer almaktadır.

Valiliğimizce 1 Kasım 2015 Pazar günü saat 16:30 itibariyle; 6 ilçede toplam 6 plakasız araç tespit edilmiş olup, bu araçlar hakkında cezai işlemler uygulanmıştır.

Tespit edilen plakasız araç sürücüleri ile ilgili olarak; 5 plakasız araç sürücüsünün oy kullanmaya gelen vatandaş olduğu, 1 plakasız araç sürücüsünün ise sandık kurulunda görevli bir öğretmen olduğu anlaşılmıştır.

Konu önemine binaen ilgili kurumlarımız tarafından hassasiyet ile takip edilmektedir.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur."

Etiketler: valilik, plakasız araç
Okunma Sayısı: 1951
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı