"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İYİ Parti’den Akşener’e tepki

07 Haziran 2024, Cuma 22:18
İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gerçekleştirdiği görüşme İYİ Parti’de eleştirilere yol açtı.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, görüşmenin partiyi bağlamadığını vurgulayarak, ‘Bu görüşme İYİ Parti tüzel kişiliğinin amaç, hedef ve vizyonunu kesinlikle bağlamamaktadır’ dedi.  PolitikYol’dan Altan Sancar’a yaptığı değerlendirmede, Erdoğan-Akşener görüşmesinin İletişim Başkanlığı tarafından duyurulmuş olmasına işaret etti. Bu ayrıntıyı “Bu da demek oluyor ki taraflarca bu görüşmenin kamuoyu tarafından bilinmesi istenmiştir” şeklinde değerlendiren Poyraz, İYİ Parti’nin de görüşmeyi basından öğrenmiş olduğunu aktardı. 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1996
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Seyit Battal arsla

    11.6.2024 10:10:39

    Bana göre sanki ,Meral Akşener,Yerel Seçimlerde istediği oyu parti tabanından alamadığı için ( ibrenin altına düştüğü için ,O. da inadına Kursulerde Ateşe tuttuğu Tayiip Erdoğan'ı Kendi Partililerin inadına gidip ziyaret ettti(Euzu billahimineşsiyaset) Selam ve dua

  • Seyit Battal arsla

    9.6.2024 17:55:07

    Bence en büyük tepki tabandan gelmesi gerekir Yani otaban ki,Akseneri ,hem seçti,hem milet vekili hemde başkan olarak yaşattı Sonuçta da en büyük haksizli k oy veren tabana yapildi Ben ise hiç bir zaman Siyasi düşüncesini ,yapmak isdedigi icraatları hiç..hiç..hiç tavsip etmedim Andımız gibi ..Değerler Din kitabı gibi,imanimi tazeledim dediği taş bina gibi ve birçok Selam ve dua

  • Hüseyin İlhan

    8.6.2024 16:57:28

    Millet 'DEMOKRASİ İTTİFAKI,nı neden sabote ettiği ve partisinin oy oranının düşmesine bilerek kast ettiğinin bu görüşme ve neticeleri bir delildir. Vatan-millet edebiyatı değil bize hakikatlerin korkmadan,merdane savunulması ve arkasında durulması lazımdır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı