"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kabe'nin acısı Trabzon'a düştü

12 Eylül 2015, Cumartesi 12:15
Hacı olmak için gittiği Kabe'de şiddetli yağış ve fırtına nedeniyle Mescid-i Haram'da bulunan bir vincin hacı adaylarının üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybeden Trabzonlu, 61 yaşındaki Erol Karağaçlı’nın evi yakınları ile doldu.

Eşi Feride Karağaçlı ile hac için Kabe'ye giden 3 çocuk babası Erol Karağaçlı'nın Boztepe Mahallesi Ecdat Sokak'taki evi taziye için gelenlerle doldu. Gelenleri karşılayan Bahadır Karaağaçlı, anne ve babasının hac vazifesi için 9 yıl beklediklerini belirterek, "Acı haberi dün akşam saatlerinde aldık. Son görüşmemizde babam tavafa girdiklerini ve iyi olduklarını söyledi, 'Her şey çok güzel oğlum. Bol dua ediyoruz’ dedi. Annem ve babam hacca gitmek için yılllarca bekledi. Bu yıl nasip oldu. Allah, o kutsal topraklarda onu aldı. Her şey Allah’tan. Annemin yaralı olduğu bilgisini aldık. Kısa zamanda oraya ulaşmaya çalışacağız" dedi.

Trabzon'da berberlik yapan Erol Karaağaçlı'nın yaklaşık 20 gün önce eşi Feride Karaağaçlı ile birlikte Kabe'ye gitmek için Trabzon'dan ayrıldıkları ifade edildi. 

DHA

Okunma Sayısı: 1730
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı