"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kaç şirket iflas etti?

04 Eylül 2018, Salı 23:35
HDP Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu Kocaeli ve Türkiye genelinde konkordato ve iflâs açıklayan şirketleri soru önergesiyle Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a sordu.

Gergerlioğlu’nun Meclis’e taşıdığı soru önergesi şöyle; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 2017 yılı Ocak ayı ve 2018 yılının Haziran ayı sürecine kadar olan verileri açıkladı. Bu verilere göre Kocaeli’de Haziran ayında 12 şirket iflas etti. Bu bağlamda; “Kocaeli’de son 3 senede yıllara göre iflasını açıklayan şirket sayısı kaçtır?, Kocaeli’de Konkordato ilan eden şirket sayısı kaçtır?, İflas etmenin eşiğinde olan firmalar için hükümetin aldığı önlemler nelerdir?, Son 3 yılda Türkiye genelinde Konkordato ilan eden ve iflas eden şirketlerin illere göre ayrılmış sayısı nedir?, Dövizde başlayan yükselişin şirketler üzerindeki baskısını azaltmak için hükümetin aldığı önlemler nelerdir?”

 

Haber Merkezi

Etiketler: gergerlioğlu
Okunma Sayısı: 17148
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı