"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kanal İstanbul anketi yapıldı: Halkın yarısından fazlası istemiyor

05 Şubat 2020, Çarşamba 12:25
Araştırma Şirketi SONAR'ın anketine göre, vatandaşların yüzde 53.7'si Kanal İstanbul projesinin yapılmaması gerektiğini düşünüyor. Projeyi onaylayanların oranı ise yüzde 35.9.

SONAR, 27 Ocak-3 Şubat 2020 arasında İstanbul'un en kalabalık 30 ilçesinde 2 bin 69 kişiyle yüz yüze görüşerekKanal İstanbul projesiyle ilgili  bir anket gerçekleştirdi.

'Kanal İstanbul projesi hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz' sorusuna katılımcıların yüzde 39'u 'Hiçbir bilgim yok'; yüzde 31.9'u 'Biraz bilgim var'; yüzde 24.1'i 'Yeterince bilgim var' yanıtını verdi.

​'Sizce Kanal İstanbul projesi yapılmalı mı, yapılmamalı mı' sorusuna 'Yapılmalıdır' diyenlerin oran  yüzde 35.9; 'Fikrim yok' diyenlerin oranı yüzde 10.4; projenin yapılmasını istemeyen ve soruya 'Yapılmamalıdır' yanıtını verenlerin oranı ise yüzde 53.7 oldu. 

 

Etiketler: Kanal İstanbul, anket, halk
Okunma Sayısı: 1470
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı