"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Karşımıza mağdur insanlar ordusu çıkarmayalım’

04 Ağustos 2016, Perşembe 16:58
Görevden almaların ve tasfiyelerin sayısının 50 bini geçmesi dolayısıyla bazı içlerinde AKP’lilerin de olduğu bazı milletvekillerinin tepki vermeye başladı.

İşten çıkarılmaların artması ve toplumun geniş bir kesiminde mağduriyetlerin yaşanması mecliste de yankı buldu. Habertürk gazetesinin Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya, “Dikkat çeken, grubun kapalı oturumunda AK Parti milletvekillerinin de tepkilerini dile getirmiş olması. Hatta birden fazla milletvekili, ‘Karşımıza çok sayıda mağdur insanlar ordusu çıkarmayalım’ uyarısında bulunmuş” ifadelerini kullandı. Kulis bilgilerini aktaran Sarıkaya, “Darbe girişiminde en küçük katkısı bulunmayan, hatta karşı olmasına rağmen geçmişte bir şekilde teması olmuş kişilerin kamu görevinden uzaklaştırılarak mağdur edilmemesi gerektiğine” vurgu yapıldığını söyledi. 

Okunma Sayısı: 3275
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • mıhmandar

    4.8.2016 19:20:08

    merak etmeyin mağdur edilmedik kimse kalmayacak,garantisi yaşadıklarımız

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı