"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kasım'da en çok bunlar konuşuldu

01 Aralık 2014, Pazartesi 10:22
Medya takip ajansı Interpress’in yazılı basını kapsayan araştırmasında, Kasım ayında ülke gündeminin ilk sıraları belirlendi.

“ERMENEK MADEN KAZASI” ve “IŞİD” GÜNDEME DAMGA VURDU

Yapılan araştırmada Kasım ayında ülke gündeminin ilk sırasında 7 bini aşkın haber ile Ermenek maden kazası ve Kobani’ye yönelik IŞİD saldırılarının yer aldığı belirlendi. 

PKK ile yürütülen “Çözüm Süreci” ve yeni Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın hakkındaki haberlerin de öne çıkan diğer konular olduğu saptandı.Geride bıraktığımız ay Türkiye Gündemine, Karaman’ın Ermenek İlçesi’nde 18 işçinin mahsur kaldığı maden kazası sonrası kurtarma çalışmaları ile IŞİD saldırıları ve Kobani’de yaşanan insanlık dramının haberlerde başı çektiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz ay ülke gündeminde, PKK ile yürütülen “Çözüm Süreci”nin de 5 bini aşkın haberle yer aldığı görüldü.Interpress’in yaptığı incelemede, geçtiğimiz ay Türkiye Gündeminde geniş bir şekilde yer alan değer konular arasında, tartışmalara neden olan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın haberleri ile Dersim Olayları konusunda yapılan açıklamaların 2 bine yakın haberle üst sıralarda yer aldığı tespit edildi. Aynı araştırmaya göre, bedelli askerlik ilgili çalışmalar, “Balyoz Davası”nda dinlenen yeni tanıkların açıklamaları, 17 Aralık soruşturmasını yürüten savcılara yönelik ihraç istemi, doktorların muayene açamayacağına ilişkin “Tam Gün Yasası”ndaki hükümlerin Anayasa Mahkemesi tarafından reddedilmesi ile açıklanan iş güvenliği paketinin yazılı basında bine yakın haberle gündemde dikkat çeken diğer başlıkların olduğu belirlendi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 844
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı