"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kavala’dan Erdoğan’a Soros cevabı

23 Ekim 2021, Cumartesi 22:07
Tutuklu iş insanı ve insan hakları aktivisti Osman Kavala, büyükelçiler kriziyle başlayan süreçte kendisi için “Soros artığı” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a cevap verdi.

Kavala artık duruşmalara katılmanın ve savunma yapmanın anlamı kalmadığını belirtti. Kavala, serbest bırakılması için on ülke büyükelçisinin yaptığı çağrıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği sert cevap üzerine bir açıklama yaptı.

DW Türkçe’nin haberine göre, Kavala, “Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Afrika ziyareti dönüşü benimle ilgili kullanmış olduğu ‘Soros artığı’ gibi ifadeler son derece esef vericidir ve Cumhurbaşkanlığı makamının ciddiyetine uygun düşmemiştir” diye başladığı açıklamasında, kendisine yöneltilen suçlamaların herhangi bir delile dayanmadığını ve buna rağmen dört yıldır tutuklu olduğunu hatırlattı.

Etiketler: Kavala, Erdoğan, Soros
Okunma Sayısı: 3172
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali TAM

    24.10.2021 03:18:02

    Bu saatten sonra SOROS ihtimali mutlaka bir DELILDEN kaynaklanmak zorunda. Ancak bu delilin kaynagi talimat olamaz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı