"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kazanan demokrasi olacak

06 Nisan 2019, Cumartesi 17:00
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, “Adlarımız farklı olabilir, partilerimizin adları farklı olabilir ama hepimizin soyadı Türkiye Cumhuriyeti’dir. Seçimlerden güçlü bir şekilde çıktık, seçim sonuçlarını da Yüksek Seçim Kurulu yayınladığı zaman sonuç olarak kazanan demokrasimiz olacak, vatandaşımız olacak.” dedi.

Cumhur İttifakı’nın oyunun yüzde 52 civarında olduğunu hatırlatan Çelik, “Güçlü bir zafere imza atmışız ve netice itibarıyla herhangi bir olağanüstü durum olarak algılamıyoruz bu meseleyi. Dolayısıyla soğuk kanlı bir şekilde meseleyi yürütmek lâzım. Bunu böyle, partiler arası, partilerin tabanlarını oluşturan vatandaşlarımız arasında bir kavga, bir stres, bir gerilim alanı haline getirmemek lâzım” diye konuştu.  Vatandaşlardan müsterih olmalarını ve kimsenin kimseye kem gözle bakmamasını isteyen Ömer Çelik, şöyle konuştu: “Bu süreci başlattığımız için de, diğer partilerdeki vatandaşlarımızın da haklarını korumuş oluyoruz. Çünkü orada yargı gözetiminde yapılan, Yüksek Seçim Kurulu gözetiminde, il seçim kurulları, ilçe seçim kurulları gözetiminde yapılan sayımlar, aynı zamanda bütün parti temsilcilerinin önünde yapılıyor.” Ömer Çelik, bir başka soru üzerine, İstanbul’da oy sayımında bazı yerlerde kendi lehlerinde, bazı yerlerde başka partilerin lehine sonuçlar çıktığını, ancak farkın azaldığını, önemli olanının vatandaşın iradesinin tam yansıması olduğunu belirtti.

AA

Etiketler: akp, ömer çelik
Okunma Sayısı: 956
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı