"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kemal Kılıçdaroğlu: Osmanlı'ya saygı eserlerini dünyaya açarak olur

28 Şubat 2019, Perşembe 19:36
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Osmanlı'ya saygı nasıl olur? Osmanlı'nın eserlerini dünyaya açarak olur. Lafla Osmanlı'ya saygı olmaz." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Osmanlı'ya saygı nasıl olur? Osmanlı'nın eserlerini dünyaya açarak olur. Lafla Osmanlı'ya saygı olmaz. Osmanlı'nın eseri tarihtir, Osmanlı öncesi de tarihtir. Bütün bir tarihi dünyaya açacaksın, dünyanın her yerinde Japon'u da Brezilya'dan geleni de 'Eğer Türkiye'ye gideceksem mutlaka Bursa'ya gitmeliyim' diyecek." ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarla buluştuğu toplantıda değerlendirmelerde bulundu.

İnsanların huzur içinde yaşayacağı bir ortamın sağlıklı kentsel dönüşümle mümkün olabileceğini belirten Kılıçdaroğlu, "Bir yerde planlama varsa orada rant vardır, rantın olmadığı hiçbir kent yoktur. Soru şu; rantı kime vereceğiz? Eğer rantı halka verirsen başımın üstüne, rantı halka değil de 5 kişiye, 10 kişiye, yandaşa verirsen böyle bir tablo çıkar ama halka verirsen Nilüfer gibi bir tablo çıkar. İstanbul'da da kentsel dönüşüm yapılıyor. Rantın yüksek olduğu yerlerde gecekondular var. O insanları alıyorlar İstanbul'un dışına sürüyorlar, oraya lüks villalar yapıyorlar, tanesini 1 milyon, 2 milyon dolara bazen 10 milyon dolara satıyorlar." dedi.

AA

Okunma Sayısı: 1514
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı