"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'KHK'lılara zulüm devam ediyor; sınava girdim kazandım, 'bekle bakalım' diyor'

13 Ocak 2018, Cumartesi 17:24
Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile devlet memurluğundan ihraç edilen eski MAZLUM-DER Başkanı, aktivist Ömer Faruk Gergerlioğlu, İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı’nda (İSG) başarılı olmasına rağmen hakkındaki incelemenin sürdüğünü söyledi.

T24'te yer alan habere göre, KHK’yla ihraç edilenlere yönelik ayrımcı politikaların devam ettiğini savunan Gergerlioğlu, "Eskiden başörtülüye yapılınca ayağa kalkan İslamcilarimizin gıkı çıkmıyor, yazıklar olsun..!” dedi. 

Kişisel Twitter hesabından, 11 Ocak’ta açıklanan İSG sonucunu yayınlayan Gergerlioğlu, şu açıklamada bulundu: “KHK'lılara zulüm devam ediyor. Sınava girdim kazandım, 'bekle bakalım' diyor, insafına kalmış, gecen sinav boyle şey yoktu, KHK’lı olmayan başarılılara onay veriliyor. Eskiden başörtülüye yapılınca ayağa kalkan İslamcılarımızın gıkı çıkmıyor, yazıklar olsun..!”

Gergerlioğlu’nun paylaştığı sonuç görüntüsünde, sınavda başarılı olduğu bilgisi yer alırken, sonrasında ise şöyle bir not düşüldüğü görüldü:

"16 Aralık 2017 tarihli İSG sınavından başarılı oldunuz ancak bankaya bildirilmenizle ilgili işlemler yürütülmekte olan incelemenin tamamlanmasına müteakip sonuçlandırılacaktır."

Etiketler: gergerlioğlu
Okunma Sayısı: 14942
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı