"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kılıçdaroğlu'dan Kral’a Arapça taziye

24 Ocak 2015, Cumartesi 09:58
Kemal Kılıçdaroğlu, Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz-el Suud’un ölümü nedeniyle Arapça taziye mektubu yazdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz-el Suud’un ölümü nedeniyle bir taziye mektubu yazdı. Arapça olarak kaleme alınan mektup Suudi Arabistan Büyükelçiliği’ne teslim edildi.

ÜZÜNTÜLERİNİ DİLE GETİRDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz-el Suud’un ölümünden duyduğu üzüntüyü ve dayanışma dileklerini iletmek için Suudi Kralı Salman Bin Abdülaziz-el Suud’a yazdığı taziye mektubu Suudi Arabistan Büyükelçiliği’ne teslim edildi.

CHP Genel Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülaziz-el Suud’un vefatı dolayısıyla yazdığı taziye mektubunun Suudi Arabistan’ın Ankara Büyükelçiliği’ne teslim edildiği bildirildi. Taziye mektubunun Türkçe ve Arapça hazırlandı. 

"İki Kutsal Caminin Hizmetkârı"

Kılıçdaroğlu mektubuna "İki Kutsal Caminin Hizmetkârı, Suudi Arabistan Krallığı Ekselansları" diye başladı, ve şu ifadelere yer verdi.

 "Ekselansları Salman Bin Abdülaziz el-Suud, Suudi Arabistan Kralı, İki Kutsal Caminin Hizmetkârı, Suudi Arabistan Krallığı Ekselansları, Suudluların refahı için hayatını vakfetmiş değerli ağabeyiniz, Kral Abdullah bin Abdülaziz el-Suud’un vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Kral Abdullah’a Allah’tan rahmet, size, Suud Hanedanlığı’na ve tüm Suudi Arabistan halkına başsağlığı ve sabırlar diliyor, acınızı yürekten paylaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi adına, bu acı gününde Suudi Arabistan’ın yanında yer aldığımızı bilmenizi isteriz."

Okunma Sayısı: 1457
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı