"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kitaba çok sevindim

04 Ekim 2017, Çarşamba 00:06
Arkadaşımız Nur Ener Kılınç’ın tutukluluğu 218. gününe girerken eşiyle gerçekleştirdiği görüş vasıtasıyla Yeni Asya okurlarına selâmlarını iletiyor.

Üç Dal Papatya kitabının yayınladığını öğrenen Nur’un çok mutlu olduğunu belirten eşi Recep Kılınç, “Bu haber Nur’u çok duygulandırdı” dedi. Recep Kılınç’ın görüşten aktardığı notlar ise şöyle; “Eşim Nur ile bu hafta tek olarak kapalı görüş yaptım. Nur’u iyi ve güçlü gördüm, Muharrem ayını oruç tutarak ve ibadet ederek geçiriyorlar. Yağmur yağdığı zamanlar bahçeye çıkıyormuş. Vaktini okuyarak, ibadet ederek ve spor yaparak değerlendirdiğini söyledi.

Emeği geçen herkese çok teşekkür etti

Geçmişte yaşamış hapishaneye düşen âlimler gibi duâ ettiğini, onları örnek aldığını ve onlar gibi sabretmeye çalıştığını söyledi. Mazlûmların hikâyelerinin “Üç Dal Papatya” isimli kitap olarak çıktığını ve kendisine getirdiğimi söyleyince çok sevindi ve mutlu oldu, aldığı bu haber Nur’u çok duygulandırdı. Yeni Asya gazetesine ve emeği geçen herkese çok teşekkür etti. Eşimin özgürlüğüne kavuşacağı günü heyecanla ve sabırla bekliyorum.”

 

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 3807
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı