"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Konya'daki yangına ilişkin yeni gelişme

27 Ağustos 2018, Pazartesi 19:00
Konya'da bir sanayi sitesinde çıkan ve 8 iş yerine sıçrayan yangınla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan güvenlik görevlisi tutuklandı.

Merkez Karatay ilçesi Hacı Yusuf Mescit Mahallesi'nde bulunan Mar-San Sanayi Sitesi'nde çıkan yangınla ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında aynı sanayi sitesinde güvenlik görevlisi olduğu öğrenilen Adem B. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Adem B, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

"Kundaklamaya ilişkin net bir tespit yok"

Yanan iş yerlerinde inceleme yaptıktan sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan AKP Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, kundaklama şüphesi üzerinde durulup durulmadığıyla ilgili soru üzerine "Valiliğimiz ve adli organlarımız gerekli çalışmaları yapıyorlar. Bize o konuda ulaşan net bir tespit olmadığı için gelişmeleri izleyeceğiz." dedi.

Altunyaldız, hasar tespit çalışmaları tamamlandığında esnafın zararının hafifletilmesi için çalışma yürüteceklerini belirtti. 

Kurban Bayramı'nın 4. günü merkez Karatay ilçesindeki bir iş yerinde çıkan ve bitişiğindeki 7 iş yerine sıçrayan yangın, yaklaşık 7 saat süren çalışmanın ardından söndürülmüş, dumandan etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırılmıştı.

AA

Etiketler: konya, kundaklama, yangın
Okunma Sayısı: 1237
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı