"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Malatyalı Celal Ağabey dualarla yâd edildi

03 Ocak 2019, Perşembe 00:05
Malatya’nın medarı iftiharı Celal Yalçın Ağabeyi 1. vefat yılında rahmet ve minnetle andık. 31 Aralık 2017 Pazar günü şehir mezarlığında toprağa verdiğimiz merhum Celal Yalçın’ın sevenleri bir araya gelerek hatim ve duâlarla yâd edildi.

Kültür merkezinde program yemek ikramıyla başladı. Oğulları Yusuf, Sümer ve Said Yalçın’ın organize ettiği programa yüzden fazla kişi katıldı. Eğitimci Rauf Hakan’ın Risale-i Nur’dan şeytanın hile ve vesveselerine Üstadın cevapları dikkate sunuldu. Okunan cüzlerin hatim duâsı yapılarak başta Üstad olmak üzere Celal Yalçın Ağabey dâhil bütün Nur Talebelerine yollandı. Kur’ân-ı Kerîm öğrenen gençlere hediyeleri verildi ve duâlar edildi. Programın sonuna doğru Celal Yalçın Ağabeyin hayatta iken okuduğu 20. Mektuptan bölümler okundu. Ardından Ramazan Levent’in röportajı ile Rauf Hakan, Ahmet Kurnaz, Hüseyin Gültekin, Şeref Karcı ve Mahmut Nurlan’ın hatıra ve anılarının anlatıldığı sinevizyon izlendi. Malatya Yeni Asya Nur Cemaati böylelikle hizmete emeği geçenleri rahmet ve minnetle anarak vefasını göstermiş oldu.

Malatya – Ahmet Kurnaz 

Etiketler: celal yalçın
Okunma Sayısı: 1158
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı